Biografija

dr.Klemen Bedenčič, dr.med, specialist ortopedske kirurgije

Klemen Bedenčič se je rodil leta 1985 v Ljubljani. Po šestih letih študija je leta 2010  diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani. Že v času študija se je aktivno vključeval v stroko in za svoje raziskovalno delo prejel Prešernovo nagrado. Kot študent je veliko časa preživel v operacijskih dvoranah Kirurškega sanatorija Rožna dolina in ljubljanskega Univerzitetnega kliničnega centra. 

Po končanem študiju se je zaposlil v Splošni bolnišnici Novo mesto, kjer je leta 2017 končal specializacijo iz ortopedske kirurgije. Med specializacijo je leta 2016 končal tudi doktorski študij na Univerzi v Ljubljani. Ves čas se izobražuje na raznih mednarodnih tečajih in v operacijskih dvoranah v Belgiji, Franciji, Nemčiji in Avstriji, predvsem na področju stopalne kirurgije in protetike.

Na področju stopalne kirurgije, je v Splošni bolnišnici Novo mesto uvedel številne nove metode zdravljenja. Redno se udeležuje mednarodnih kongresov širom po Evropi, tudi z aktivno udeležbo in objavlja strokovne članke v priznanih mednarodnih strokovnih revijah.

Kot prvi v Sloveniji je izvedel implantacijo umetnega sklepa nožnega palca.

 • dr_klemen_bedencic
  dr.Klemen Bedenčič, dr.med, specialist ortopedske kirurgije
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dapibus sodales accumsan. Maecenas vulputate erat, sed varius ipsum velit sed odio.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Praesent dapibus sodales accumsan. Maecenas vulputate erat, sed varius ipsum velit sed odio.

  Dennise King
  CEO
  Landmark Corporation
 • Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Similique suscipit, id ducimus illum corporis pariatur.

  Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Similique suscipit, id ducimus illum corporis pariatur.

  dr.Klemen Bedenčič, dr.med, specialist ortopedske kirurgije
  Vice President
  Wheel Spain Ltd
 • Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

  Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae.

  Juli Smith
  Manager
  County Road Association

Kontaktirajte nas Radi vam bomo pomagali.